SHADOW WARRIOR BUJINKAN NINJUTSU SOCIETY

HURTIGE FACTS
- En selvstændig organisation i Bujinkan
- Ledet af Brinley Morgan (15 dan), England
- Ca. 350 medlemmer
- Dojos i Danmark, Køge, Århus og Odense
- Træningsgrupper i mange lande, flest i Europa

Shadow Warrior Bujinkan Ninjutsu Society Dojos er en del af Bujinkan, under Stormester Masaaki Hatsumi, 34:e Soke af Togakure Ryu Ninjutsu. Shadow Warrior Bujinkan Ninjutsu Society blev dannet i 1983 af Shihan Brinley Morgan. Hans mål var at formidle Ninjutsu til studerende på en måde lå så tæt på den oprindelige historie og tradition som muligt.

Shadow Warrior Bujinkan Ninjutsu Society tæller idag mere en 300 medlemmer og har træningsgrupper fordelt over det meste af Europa.

BRINLEY MORGAN

Der er få mennesker, der har viet deres liv til studiet af en kampkunst på samme måde Shihan Morgan har. Han rejser jævnligt til Japan for at studere direkte under Soke Hatsumi og bærer rangen af det 15. Dan i Bujinkan-systemet.

Shihan Morgan er professionel udøver af vores krigerkunst og er kendt for sine unikke og ekstraordinære færdigheder inden for Budo Taijutsu. Hans evne til at fortolke det materiale der videregives af Soke Masaaki Hatsumi er enestående og der findes meget få udøvere der ligger samme klasse.

Hans tidligere baggrund fra militærets special styrker i England kombineret med hans unikke evner indenfor Budo Taijutsu er en perfekt kombination til føre vores træning op på et meget højt niveau.

Shihan Morgen besøger og underviser vores træningsgruppe i Danmark 2 gange hvert år i form af weekend træninger.

NATASCHA MORGAN

Shihan Natascha Tomarkin-Morgan har trænet side om side med Shihan Brinley Morgan og har haft stor indflydelse på, Shadow Warrior Bujinkan Ninjutsu Society´s udvikling og til den internationale organisation den er i dag. Med over 30 års kampsport erfaring, er hun en af de meget få kvindelige 15 Dan i Bujinkan og hun underviser regelmæssigt på seminarer rundt om i hele verden. Hendes dynamisk taijutsu modsiger hendes spinkle statur, og hun er en formidabel kamp-kunstner.