Velkommen til Shadow Warrior Bujinkan Dojo Køge

Vi er en lille dedikeret træningsgruppe der har eksisteret i Danmark siden 1987. I 1996 flyttede vi vores træning til Ravnsborghallen her i Køge. I dag er dette stedet hvor man finder os til vores 2 ugentlige træninger, enten udenfor på plænerene eller i vores lokale i Ravnsborghallen.

Interesserede er altid velkommen til at komme forbi og kikke på eller deltage i en træning.

Vores instruktører har mere en 90 års samlet erfaring indenfor kampkunst, så hvis du ønsker at lære og forstå hvad der gemmer sig bag begreberne i helhedsorienteret selvforsvar så er vores træningsgruppe et godt bud på dette.

 

 

 

Træn gratis den første måned

NOTE: GRUNDET CORONA HAR VI MÅTTET ÆNDRE VORES TRÆNING OG VI TRÆNER HVER LØRDAG UDENDØRS PÅ PLÆNERNE VED RAVNSBORGHALLEN. VI TRÆNER I 3 SKIFT MED  MAX. 4 ELEVER + INSTRUKTØR, VI HOLDER AFSTAND OG TRÆNER UDEN KONTAKT.

Information til nye intereserede: Vi vil tage imod nye elever når der igen bliver åbnet lidt op da vi jo er underlagt en mængde restriktioner. Det vil derfor være vanskeligt at introducere nye i undervisningen under de nuværende forhold.

Du skal være velkommen når vi  igen må samles i større antal og uden nuværende restriktioner mht. afstand. Så kan vi nemlig tage godt imod dig og introducere dig til træningen på en fornuftig og meningsfuld  måde.

 

Der trænes for begyndere hver mandag ved Ravnsborghallen kl 18:30 - 20:00.

I sommerperioden finder du os på plænerne mellem de to haller.

I perioden medio oktober til medio april træner vi i vores lokale i kælderen i Ravnsborghallen.


På Gensyn og vel mødt !!