Velkommen til Shadow Warrior Bujinkan Dojo Køge

Vi er en lille dedikeret træningsgruppe der har eksisteret i Danmark siden 1987. I 1996 flyttede vi vores træning til Ravnsborghallen her i Køge. I dag er dette stedet hvor man finder os til vores 2 ugentlige træninger, enten udenfor på plænerene eller i vores lokale i Ravnsborghallen.

Interesserede er altid velkommen til at komme forbi og kikke på eller deltage i en træning.

Vores instruktører har mere en 90 års samlet erfaring indenfor kampkunst, så hvis du ønsker at lære og forstå hvad der gemmer sig bag begreberne i helhedsorienteret selvforsvar så er vores træningsgruppe et godt bud på dette.

 

 

 

Træn gratis den første måned

Information til nye intereserede: Vi er nu klar til igen at tage imod nye interesserede.

Da vi er en lille træningsgruppe træner vi alle sammen. Du vil derfor fra første træning indgå i træningen sammen med resten af gruppen.

For at sikre at du får den bedst mulige introduktion og støtte i træningen som ny elev vil du derfor få tilknyttet en mentor. En mentor er en af vores senior elever som vil blive ansvarlig for at du i din træning får det bedst mulige forløb.

Alt er naturligvis afhængig af dit personlige engagement og motivation.

 

I perioden medio oktober til medio april træner vi i vores lokale i kælderen i Ravnsborghallen. I sommerperioden finder du os på plænerne mellem de to haller.

Træningstider:

Mandag kl. 18:00  - 19:30

Onsdag kl. 18:30 - 20:00

 

På Gensyn og vel mødt !!